Салат з авокадо і буряка. Фото: instagram.com/petit_furia
Калорійність цього яскравого овочевого салату становить 358 ккал. Якщо ви не вживаєте солі, можете замінити її соєвим соусом.
Салат з авокадо, руколи, буряка і чері
Інгредієнти на 1-2 порції:
- 100 г відвареного молодого буряка
- половина авокадо
- 100 г руколи
- 100 г помідорів чері
- 30 г вершкового сиру з зеленню
- 1 ст.л. оливкової олії
- сіль, перець
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Буряк відварити або приготувати на пару. Очистити і нарізати тонкими кружечками.
- Руколу замочити на півгодини в холодній воді, злити рідину.
- Помідори чері помити і розрізати навпіл.
- Авокадо очистити від шкірки і видалити кісточку. Нарізати м'якоть часточками.
- Викласти на тарілку промиту руколу без стебел, очищений і нарізаний буряк, половинки томатів чері і скибочки авокадо. Посолити і поперчити.
- Викласти зверху вершковий сир за допомогою чайної ложки. Полити салат оливковою олією і подавати.
Нагадаємо, раніше ми ділилися секретами приготування теплих салатів від Джеймі Олівера. Ми також писали, як приготувати яєчний салат з редискою. Крім цього, сайт "Сегодня" розповідав, як приготувати весняний салат з яєць з анчоусами.
Дивіться відео, як приготувати корисну заправку для салату: