Весняний салат із зеленню, печерицями, помідорами і перепелиними яйцями

4 травня 2018, 18:02
Приготуйте на обід цей легкий весняний салат

Весняний салат із зеленню

Вітамінний, свіжий і красивий салат із сезонної зелені й овочів. Він дарує тривале відчуття ситості за рахунок додавання смажених грибів і варених перепелиних яєць.

Салат з помідорами чері і перепелиними яйцями

Реклама

Складові:

  • 200 г молодого шпинату або руколи
  • 60 г черемші
  • 150 г печериць
  • 4 ст.л. оливкової олії
  • жменю помідорів чері
  • 4-5 варених перепелиних яєць
  • 1 пучок зелені (петрушки, кропу або зеленої цибулі)
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • сіль перець

Рецепт приготування:

  1. Гриби помити і нарізати тонкими пластинками. Обсмажити до золотистої скоринки на розігрітій з 2 ст.л. олії сковороді.
  2. Зелень добре помити й обсушити. Порвати руками в миску.
  3. Перепелині яйця відварити протягом 5 хвилин, потім остудити і почистити. Розрізати навпіл.
  4. Помідори черрі помити і розрізати навпіл.
  5. Зелень помити і дрібно порубати.
  6. Додати смажені печериці, яйця, томати і зелень до миски, до черемши і шпинату.
  7. Перемішати 2 ст.л. оливкової олії з лимонним соком, сіллю і перцем. Полити салат заправкою.

Нагадаємо, раніше ми ділилися секретами приготування теплих салатів від Джеймі Олівера. Ми також писали, як приготувати яєчний салат з редискою. Крім цього, сайт "Сегодня" розповідав, як приготувати весняний салат з яєць з анчоусами.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати багатошаровий салат з креветками: