Весняний салат із зеленню, броколі і помідорами чері

20 березня 2019, 11:40
Рецепт простого і смачного салату без майонезу

Зелений салат з броколі та чері

С наступлением весны стоит отказаться от тяжелых салатов с майонезными заправками. -

З настанням весни варто відмовитися від важких салатів з майонезним заправками. Здоровою альтернативою стануть зелені салати – зі свіжими овочами, листовою зеленню і авокадо.

Зелений весняний салат

Інгредієнти:

Реклама
  • 1 пучок листового салату
  • 200 г броколі
  • 100 г брюссельської капусти
  • 100 г помідорів чері
  • 5 перепелиних яєць
  • 100 г фети
  • 1/2 авокадо
  • 1-2 ч.л. кунжуту
  • 3 ст.л. оливкової олії
  • 1 ст.л. соєвого соусу

Читайте також:

Рецепт приготування:

  1. Салатне листя помити і обсушити, порвати руками в миску.
  2. Відварити й остудити броколі (близько 10 хвилин) і брюссельську капусту (7-12 хвилин).
  3. Відварити перепелині яйця (5 хвилин), остудити, почистити і розрізати навпіл.
  4. Помідори чері помити і розрізати навпіл.
  5. Авокадо очистити і нарізати тонкими пластинками.
  6. Фету нарізати кубиками.
  7. З'єднати всі інгредієнти, заправити їх сумішшю олії і соєвого соусу. Посипати зернами кунжуту.

Нагадаємо, раніше "Сегодня" ділилися рецептом картопляного салату з фетою. Ми також писали, як приготувати гаспачо з буряка. Крім цього, ми розповідали, як приготувати весняні соуси дип до овочів.

Дивіться відео, як приготувати легку заправку для салату:

Реклама