Великий піст 2019: рибний суп з помідорами і зеленим горошком

8 квітня 2019, 19:26
Легкий і оригінальний пісний суп

Рибний суп з помідорами

Під час Великого посту, який пройде з 11 березня по 28 квітня, не можна вживати м'ясні та молочні продукти. При цьому риба в деякі дні дозволена. Ми розповімо, як приготувати смачний суп з хека з овочами, відповідний для поста.

Простий рибний суп

Реклама

Інгредієнти:

  • 2 л води
  • 700 г хека
  • 3 картоплини
  • 1 цибулина
  • 200 г помідорів
  • 800 г рису
  • 2/3 склянки замороженого горошку.
  • 3 ст.л рослинної олії
  • сіль, перець

Рецепт приготування:

  1. Промиту рибу залити водою, довести до кипіння і зняти піну. Перекласти рибу на тарілку.
  2. Бульйон процідити і повернути в каструлю. Довести до кипіння, додати рис і нарізану кубиками картоплю. Варити до готовності картоплі.
  3. Рибу розібрати на шматочки, прибрати кістки і шкіру. Додати до супу.
  4. На сковороді з рослинною олією обсмажити нарізану цибулю до м'якості. Додати помідори, очищені від шкірки і нарізані кубиками. Готувати 7 хвилин.
  5. Додати пасеровані овочі до каструлі разом із зеленим горошком. Посолити і поперчити. Варити, поки горошок не стане м'яким. Подавати суп разом з хлібом.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом фінського рибного супу. "Сегодня" також ділилися рецептом рецептом крем-супу з лосося з овочами.

Реклама

Дивіться відео і дізнайтеся, які супи не варто їсти зовсім: