Гарбузовий суп
Великий піст 2019 розпочався 11 березня і триватиме до 27 квітня. Пісне харчування може бути різноманітним і смачним, незважаючи на обмеження. Ми поділимося рецептом смачного супу без м'яса і молочних продуктів.
Гарбузово-сочевичний суп
Інгредієнти:
- Гарбуз чищений – 350 г
- Червона сочевиця – 1 стакан
- Олія – 3 ст.л.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Корінь селери – 100 г
- Часник – 2 зубки
- Корінь імбиру – 15 г
- Вода – 2 л
- Орегано, сіль, перець – за смаком
Читайте також:
Рецепт приготування:
- Промиту сочевицю залийте водою і залиште на 10 хвилин. Цибулю, моркву, корінь селери і імбир поріжте середніми кубиками, а гарбуз – великими.
- Зубчик часнику роздушіть ножем і обсмажте разом з цибулею на олії в каструлі з товстим дном.
- Потім додайте інші подрібнені інгредієнти, перемішайте.
- Обсмажуйте все разом кілька хвилин, потім додайте орегано, сіль, перець, знову добре перемішайте.
- Висипте до каструлі сочевицю, додайте воду, накрийте кришкою і доведіть до кипіння. Зменшіть температуру і томіть суп 20 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати овочеве соте в духовці. "Сегодня" також ділилися рецептом швидкого рататуя на сковороді.
Дивіться відео, як правильно зберігати овочі: