Великий піст 2019: рецепт гарбузового супу-пюре з сочевиці

11 березня 2019, 18:21
Ви можете подавати суп разом зі шніт-цибулею або кокосовими вершками

Гарбузовий суп

Великий піст 2019 розпочався 11 березня і триватиме до 27 квітня. Пісне харчування може бути різноманітним і смачним, незважаючи на обмеження. Ми поділимося рецептом смачного супу без м'яса і молочних продуктів.

Гарбузово-сочевичний суп

Інгредієнти:

  • Гарбуз чищений – 350 г
  • Червона сочевиця – 1 стакан
  • Олія – ​​3 ст.л.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Корінь селери – 100 г
  • Часник – 2 зубки
  • Корінь імбиру – 15 г
  • Вода – 2 л
  • Орегано, сіль, перець – за смаком

Читайте також:

Реклама

Рецепт приготування:

  1. Промиту сочевицю залийте водою і залиште на 10 хвилин. Цибулю, моркву, корінь селери і імбир поріжте середніми кубиками, а гарбуз – великими.
  2. Зубчик часнику роздушіть ножем і обсмажте разом з цибулею на олії в каструлі з товстим дном.
  3. Потім додайте інші подрібнені інгредієнти, перемішайте.
  4. Обсмажуйте все разом кілька хвилин, потім додайте орегано, сіль, перець, знову добре перемішайте.
  5. Висипте до каструлі сочевицю, додайте воду, накрийте кришкою і доведіть до кипіння. Зменшіть температуру і томіть суп 20 хвилин.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати овочеве соте в духовці. "Сегодня" також ділилися рецептом швидкого рататуя на сковороді.

Дивіться відео, як правильно зберігати овочі: