Великий піст 2019: рецепт простого салату з пекінської капусти

5 квітня 2019, 11:45
Соковитий і смачний салат з овочів

Салат з капусти з морквою

Великий піст 2019 пройде з 11 березня по 27 квітня. Якщо ви хочете освіжити своє пісне меню, приготуйте салат з пекінської капусти, моркви, свіжих огірків і цибулі. Для додаткового смаку ви можете скропити його соєвим соусом або кунжутним маслом.

Салат з пекінської капусти та моркви

Реклама

Інгредієнти:

  • Качан пекінської капусти – 1/2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Свіжий огірок – 1 шт.
  • Червона цибулина – 1 шт.
  • Рослинна олія – ​​2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Кунжут – за смаком

Читайте також:

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Качан капусти очистити і розібрати на листи.
  2. У миску нашаткувати м'які і ніжні листочки.
  3. Додати терту моркву.
  4. Додати соломкою нарізаний огірок і півкільцями нашатковану цибулю.
  5. Салат посолити, заправити олією і перемішати.
  6. Викласти на тарілки і посипати кунжутом. Простий салат з пекінської капусти готовий, можна подавати до столу.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом весняного салату з редиски. "Сегодня" також писали, як приготувати салат з копченого лосося і овочів.

Дивіться відео, як приготувати далекосхідний салат за рецептом Олексія Суханова: