Молодий кондитер з України Динара Касько підкорила Instagram своїми незвичайними геометричними десертами.
Про те, як вона створює свої шедеври, дівчина ділиться в соцмережі.
Крім особливого бачення на зовнішній вигляд своїх десертів, Динара також активно використовує сучасні технології.
"Виготовлення форми відбувається в кілька етапів: спочатку я моделюю форму на комп'ютері, потім друкую її на 3D-принтері, шліфую, затирають і відливаю з силікону", – розповідає кондитер.
Крім того, Динара не приховує від своїх передплатників і інгредієнти, з яких створює свої шедеври.
"Торт "Шоколадний блок" для журналу So good.. magazine. Нереально смачний, особливо коли всередині Valrhona Biskelia і Alpaco. Різні текстури шоколаду, гармонійний смак, горіхи і ніжний крем... Надзвичайний торт. Я їм дуже задоволена. Ну і, звісно, ще одна нова форма", – підписала вона один з останніх своїх шедеврів.
Касько активно бере участь в різноманітних майстер-класах, її десертами цікавляться впливові видання про кондитерському мистецтві, такі як So good, а її знімки в Instagram щедро засипають коментарями.
За її творчістю стежать вже близько 170 тисяч осіб.