Вчені встановили, наскільки шкідливе магазинне молоко

4 вересня 2015, 10:58
Новонароджені телята вмирають при годуванні таким продуктом

Японський гастроентеролог Хіромі Шинья розповів про шкоду, яку завдає здоров'ю магазинне молоко. Хіромі Шинья є творцем методики відновлення здоров'я. У своїй книзі "Про шкоду здорового харчування" він заявив, що магазинне молоко містить небезпечні для організму речовини.

Він повідомив, що пакетоване молоко погано засвоюється організмом. Цьому сприяють окислені молочні жири, які утворюються при гомогенізації – технологічному процесі перемішування молока для рівномірного розподілу жиру. При цьому в молоко потрапляє повітря, яке окисляє жири.

Реклама

Також погіршує якість молока пастеризація, так як при цьому продукт обробляється при температурі більше 100 градусів. У результаті сильного нагрівання в молоці гинуть ензими, які потрібні для засвоєння ферментів. Крім того, через високу температуруи змінюється структура білків молока.

Хіромі Щінья розповів, що якщо новонароджених телят починають годувати магазинним молоком, ті незабаром гинуть.