Вчені розповіли, які продукти не можна їсти на сніданок

24 липня 2015, 05:25
Сирі овочі і фрукти дратують слизову, а солодощі – перевантажують інсуліновий апарат

На сніданок краще не вживати випічку

Вчені склали список продуктів, які не рекомендується вживати на сніданок. Так, сирі овочі (капуста, огірки, помідори, паприка) вранці можуть призвести до подразнення слизової оболонки шлунка. Овочі в сирому вигляді натщесерце особливо протипоказані людям з проблемним травленням, пише "Країна Здоров’я".

До списку також увійшло червоне м'ясо. Для такого розщеплення білка організм вже повинен мати достатню кількість енергії. Крім того, ранок – час вуглеводів, а не складних тваринних білків.

Реклама

Копченості та консерви також небажані на сніданок, як і під час інших прийомів їжі. У цій їжі містяться консерванти, ароматизатори, багато солі.

Кондитерські вироби, які багато їдять вранці, – неправильний початок дня. У випічці багато простих вуглеводів, які перевантажують інсуліновий апарат людини. У результаті вже через годину організм знову хоче їсти, так і не дочекавшись корисних речовин.