Вчені розповіли, як знизити ризик виникнення ракових клітин

3 лютого 2017, 02:59
Ракові клітини розвиваються завдяки цукру, який потрапляє в організм з їжі

Фото з архіву "Сегодня"

Вчені з Німеччини з'ясували, що відмова від вуглеводів знижує ризик виникнення ракових клітин. Крім цього, виключення вуглеводів з раціону впливає на зайву вагу, пише "Ортодокс".

Суть полягає в тому, що ракові клітини розвиваються завдяки цукру, який потрапляє в організм з їжі. Велика кількість цієї речовини як раз і міститься у вуглеводах.

Реклама

Безвуглеводна дієта також стане відмінною профілактикою раку. Варто зазначити, що відсутність вуглеводів в раціоні позитивно позначається на фігурі.