Вчені розповіли, як легко захиститися від раку і інсульту

12 серпня 2017, 02:35
Експерти стверджують, що диня містить вітамін С, який важливий для росту і підтримки в нормальному стані всіх тканин тіла

Вчені розповіли, якими будуть люди через 200 років. Фото: spletnik.ru

Вчені радять вживати диню в сезон мінімум по 100 г на день, так як саме в дині міститься велика кількість вітамінів і мінералів, які здатні захистити організм людини від ракових захворювань та інсульту, передає "Ортодокс".

Експерти стверджують, що диня містить вітамін С, який важливий для росту і підтримки в нормальному стані всіх тканин тіла. Також багато видів динь містить вітаміни групи В, які успішно допомагають переробляти вуглеводи. Однак вчені знайшли ще одну вельми корисну властивість. Каротиноїди, якими багата диня, здатні захистити людину від ракових захворювань.

Реклама

Також речовина під назвою антикоагулянт аденозин здатний розріджувати кров і знижувати ймовірність інсульту і захворювань серця. Тому медики рекомендують в літню пору частіше вживати диню.