Сирний капучино з мигдальним печивом: рецепт від Юлії Висоцької

14 вересня 2018, 16:16
Оригінальний десерт в італійському стилі

Сирний десерт від Юлії Висоцької. Фото: depositphotos.com

Цей десерт від Юлії Висоцької нагадує сирно-шоколадний мус. Він готується з нежирного сиру, мигдалевого печива, какао-порошку, цукру та кави. 

Сирний капучино з мигдальним печивом 

Реклама

Складові: 

  • нежирний сир – 250 г
  • мигдальне печиво – 3 шт.
  • какао-порошок – 4 ч. л.
  • цукор коричневий – 2 ч. л.
  • кава мелена – 2 ч. л.

Рецепт приготування: 

  1. Приготувати міцну каву-еспресо, розчинити в ній цукор.
  2. Невеликими порціями, безперервно перемішуючи, влити 30 мл еспрессо в сир, так щоб вийшла кремова консистенція.
  3. Мигдальне печиво подрібнити в ступці в борошно.
  4. У велику чайну чашку насипати трохи подрібненого печива, 1 ч. ложку порошку какао (краще просіяти через невелике сито), потім додати половину кавового сиру.
  5. Укласти шар залишків печива, знову посипати какао, зверху викласти сир, розрівняти його і присипати какао.

Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодні" писав, як приготувати латте без кавової машини. Ми також ділилися рецептом італійського кавового десерту афогато. 

Реклама

Дивіться відео, чим небезпечна вулична кава: