Телеведучий Олексій Суханов поділився "Антипохмільним" рецептом

17 лютого 2016, 19:00
Гостем нової програми стане відомий кухар Олександр Якутов

Олексій Суханов. Фото: телеканал "Україна"

Цієї суботи, 20 лютого, о 9:00 в ефір каналу "Україна" вийде новий випуск шоу "Кулінарна академія Олексія Суханова". У програмі розкажуть, як з недорогих, а часом і дуже несподіваних, інгредієнтів приготувати справжні кулінарні шедеври.

Гостем нової програми стане відомий кухар Олександр Якутії, який допоможе учениці "Кулінарної академії Олексія Суханова" Вікторії Зубрейчук, а також всім глядачам, приготувати ситний обід з недорогих продуктів.

Реклама

"Коли ви на кухні, дуже важливо "включати" фантазію. Наприклад, у нас не прийнято готувати з бичачих хвостів або свинячих щік. Але в Європі страви з цих інгредієнтів стоять дуже дорого. В Україні ж бичачі хвости можна купити за ціною, яка нижче в чотири рази, ніж на "звичайне" м'ясо, – і приготувати дивно смачна страва", – впевнений Олександр Якутов.

З нового випуску глядачі дізнаються рецепти приготування Антипохмільний супу, ніжного пюре з квасолі, вишуканого соусу верде, а на десерт – рисовий пудинг. "Це просто дивно, коли з абсолютно доступних продуктів виходять справжні шедеври. Захотілося солоденького, а вдома немає "відповідних" інгредієнтів? Ми навчимо вас, як приготувати десерт "рисовий пудинг" – це дуже смачно ", – говорить Олексій Суханов.

Дивіться програму "Кулінарна академія Олексія Суханова" на каналі "Україна" по суботах о 9:00.