Шніцелі з грибним соусом
Ніжна й м'яка смажена свинина оттеняется насиченим вершково-грибним соусом. На гарнір до шніцеля ви можете подати макарони, картоплю, рис або гречку.
Свинячі шніцелі з грибним соусом
Складові:
- 4 свинячих шніцелі по 180 г
- 150 г печериць
- 150 мл вершків
- 1 ріпчаста цибуля
- 5 ст.л. вершкового масла
- 1/2 пучка петрушки
- сіль
- мелений чорний перець
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Цибулю почистити і дрібно порізати.
- Печериці (бажано невеликого розміру) розрізати навпіл і обсмажити в 2 ст.л. рослинної олії.
- Додати цибулю і смажити, поки вона не стане прозорою. Влити вершки і злегка проварити.
- Шніцелі обсмажити у вершковому маслі з обох сторін по 3 хвилини. Зняти зі сковороди, посолити і поперчити. Накрити фольгою, щоб зберегти м'ясо теплим.
- Вершково-грибний соус посолити і поперчити, додати дрібно нарізану петрушку. Полити шніцелі соусом і подавати.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом форелі у вершковому соусі зі спаржею. Ми також писали, як приготувати м'ясний рулет з болгарським перцем і сиром.
Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку: