Свинячі шніцелі з пряним вершково-грибним соусом

5 липня 2018, 12:58
Простий рецепт смачного обіду

Шніцелі з грибним соусом

Ніжна й м'яка смажена свинина оттеняется насиченим вершково-грибним соусом. На гарнір до шніцеля ви можете подати макарони, картоплю, рис або гречку.

Свинячі шніцелі з грибним соусом

Реклама

Складові:

  • 4 свинячих шніцелі по 180 г
  • 150 г печериць
  • 150 мл вершків
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 5 ст.л. вершкового масла
  • 1/2 пучка петрушки
  • сіль
  • мелений чорний перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Цибулю почистити і дрібно порізати.
  2. Печериці (бажано невеликого розміру) розрізати навпіл і обсмажити в 2 ст.л. рослинної олії.
  3. Додати цибулю і смажити, поки вона не стане прозорою. Влити вершки і злегка проварити.
  4. Шніцелі обсмажити у вершковому маслі з обох сторін по 3 хвилини. Зняти зі сковороди, посолити і поперчити. Накрити фольгою, щоб зберегти м'ясо теплим.
  5. Вершково-грибний соус посолити і поперчити, додати дрібно нарізану петрушку. Полити шніцелі соусом і подавати.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом форелі у вершковому соусі зі спаржею. Ми також писали, як приготувати м'ясний рулет з болгарським перцем і сиром.

Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку: