Буряковий салат з куркою і волоськими горіхами

18 січня 2019, 10:52
Смачний та ситний зимовий салат

Більшість готувала простий салат з тертого буряка з горіхами, часником і майонезом. Але якщо додати до інгредієнтів відварене куряче філе, вийде ще смачніше.

Салат з буряка з куркою та горіхами

Реклама

Складові:

  • 2 середні буряка
  • 1 куряче філе
  • 50 г волоських горіхів
  • 2-3 зубчики часнику
  • 150 мл майонезу
  • сіль за смаком

Читайте також:

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Буряк відварити, приготувати на пару або запекти в духовці. Остудити, очистити від шкірки. Натерти на крупній тертці або нарізати буряк дрібними кубиками.
  2. Куряче філе відварити у воді зі спеціями, остудити і дрібно нарізати.
  3. Волоські горіхи за бажанням підсмажити на сухій сковороді. Потім дрібно порубати ножем або скласти в пакет і подрібнити за допомогою качалки.
  4. Змішати курку, буряк і горіхи в салатниці.
  5. Додати пропущені через прес зубчики часнику, заправити салат майонезом. За бажанням посолити.
  6. Перемішати, накрити плівкою і поставити в холодильник, щоб салат охолов. Перед подачею салат можна прикрасити зеленню або додатковою порцією горіхів.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати вітамінний салат з квашеної капусти та журавлиною. Сайт "Сегодня" також ділився рецептами пісних салатів з буряка.