Соковиті курячі котлети на пару: рецепт дня

20 січня 2020, 11:07
Рецепт парових котлети з курячого фаршу

Для Тельців-гурманів ідеальні курячі котлети з корисним гарніром

Курячі котлети на пару містять мінімум калорій. М'ясо курки багате білком, в той час як жиру в ньому майже немає.

Дивіться відео, як приготувати курячі маффіни з овочами:

Реклама

Можна зробити котлетки, додаючи до фаршу яйце, хліб, цибулю і овочеві інгредієнти, подрібнені на тертці або перекручені на м'ясорубці.

Читайте також:

Реклама

Соковиті курячі котлети на пару

Час приготування:

  • 40 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 129 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 400 г курячого філе
  • 1 цибулина
  • 4 шматочки черствого хліба без кірки
  • 1/2 склянки молока
  • 1 яйце
  • Рослинна олія
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе вимити, обсушити і прокрутити через м'ясорубку. Це краще зробити два рази. Хліб розмочити в молоці, потім злегка віджати. Цибулю очистити і дуже дрібно нарізати.
  2. Розігріти на сковороді трохи олії і обсмажити цибулю, 5 хвилин.
  3. Змішати в мисці курячий фарш, вимочений в молоці хліб, обсмажену цибулю і яйце. Приправити сіллю і перцем. Ретельно вимісити фарш. Вологими руками виліпити з фаршу невеликі круглі котлетки.
  4. Готувати котлетки на пару приблизно 20 хвилин.

З чим подавати котлети

Курячі котлети на пару можна подавати разом із зеленим салатом, свіжими, паровими або запечені овочами, а також з рисом, макаронами або картоплею.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом апельсинового пудингу на пару . "Сегодня" також писали, як варити буряк на пару.