Салат із куркою і пекінською капустою: рецепт дня

8 січня 2020, 12:24
Готуємо смачний святковий салат

Салат з пекінської капусти

Не знаєте, як приготувати салат з пекінської капусти? Пропонуємо незвичайний рецепт з курячим філе, морквою по-корейськи, яєчними млинцями і сухариками.

Дивіться відео, як приготувати смачний вершковий салат:

Реклама

Читайте також:

Салат з куркою і пекінською капустою

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 166 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • Капуста пекінська – 300 г
  • Грудка куряча (відварена або запечена) – 150 г
  • Морква по-корейськи – 150 г
  • Яйце – 3 шт.
  • Сіль за смаком
  • Майонез – за смаком
  • Батон – 0,5 шт.
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Олія – 3 ст.л.

Спосіб приготування:

  1. Батон нарізати на кубики 1х1 см, підсушити у духовці до золотистого кольору.
  2. На пательні розігріти трохи олії, обсмажити в ній розчавлений часник, потім видалити. Викласти в олію сухарики, злегка обсмажити їх.
  3. Яйця з сіллю збити віночком і посмажити кілька тонких млинців.
  4. Капусту, яєчні млинці і курячу грудку нарізати соломкою, додати моркву по-корейськи.
  5. Акуратно перемішати салат, заправивши його майонезом.
  6. Додати часникові сухарики і подавати.

Що можна приготувати з пекінської капусти

Пекінська капуста багатьом нагадує салат, але її смак більш соковитий, а листочки ніжніші. З пекінської капусти готують все те, що зазвичай роблять з інших сортів капусти і салату.

Листя вживають в їжу в свіжому вигляді як салатну зелень, додають до супів, борщів, гарнірів, овочевих рагу, салатів, використовують при приготуванні голубців і млинців, тушкують з грибами або реберцями, а також квасять, засолюють, маринують і сушать.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом простого салату з пекінської капусти. "Сьогодні" також писали, як приготувати домашню шаурму з куркою і пекінською капустою.