Салат з пекінської капусти
Не знаєте, як приготувати салат з пекінської капусти? Пропонуємо незвичайний рецепт з курячим філе, морквою по-корейськи, яєчними млинцями і сухариками.
Дивіться відео, як приготувати смачний вершковий салат:
Салат з куркою і пекінською капустою
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 166 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Капуста пекінська – 300 г
- Грудка куряча (відварена або запечена) – 150 г
- Морква по-корейськи – 150 г
- Яйце – 3 шт.
- Сіль за смаком
- Майонез – за смаком
- Батон – 0,5 шт.
- Часник – 2-3 зубчики
- Олія – 3 ст.л.
Спосіб приготування:
- Батон нарізати на кубики 1х1 см, підсушити у духовці до золотистого кольору.
- На пательні розігріти трохи олії, обсмажити в ній розчавлений часник, потім видалити. Викласти в олію сухарики, злегка обсмажити їх.
- Яйця з сіллю збити віночком і посмажити кілька тонких млинців.
- Капусту, яєчні млинці і курячу грудку нарізати соломкою, додати моркву по-корейськи.
- Акуратно перемішати салат, заправивши його майонезом.
- Додати часникові сухарики і подавати.
Що можна приготувати з пекінської капусти
Пекінська капуста багатьом нагадує салат, але її смак більш соковитий, а листочки ніжніші. З пекінської капусти готують все те, що зазвичай роблять з інших сортів капусти і салату.
Листя вживають в їжу в свіжому вигляді як салатну зелень, додають до супів, борщів, гарнірів, овочевих рагу, салатів, використовують при приготуванні голубців і млинців, тушкують з грибами або реберцями, а також квасять, засолюють, маринують і сушать.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом простого салату з пекінської капусти. "Сьогодні" також писали, як приготувати домашню шаурму з куркою і пекінською капустою.