З морквою і грибами: як приготувати курячий рулет з різними видами начинки

2 листопада 2018, 13:48
Вибирайте наповнення на свій смак

Курячий рулет з грибами. Фото: depositphotos.com

Курячий рулет – це універсальна закуска, яка хороша як в гарячому, так і холодному вигляді. Ви можете приготувати курячий рулет з начинкою в духовці або на пару. 

Курячі рулети з морквою і грибами 

Реклама

Складові:

  •  2 курячих філе
  • 100 г моркви по-корейськи
  • 100 г печериць
  • 3 ст.л. сметани
  • 100 г твердого сиру
  • сіль перець
  • 1 ст.л. нарізаної зелені
  • вершкове масло або рослинна олія для обсмажування

Рецепт приготування:

  1. Печериці помити і нарізати кубиками. Обсмажити в олії до готовності, посолити і поперчити. Додати зелень, столову ложку сметани і перемішати.
  2. Куряче філе помити і надрізати уздовж. Розгорнути як книжку, посолити, поперчити і змастити сметаною.
  3. На одне філе викласти смажені гриби, на інше – корейську моркву. Посипати тертим сиром.
  4. Згорнути філе в рулети і при необхідності скріпити їх зубочистками. Готувати на пару протягом 40 хвилин або в духовці до золотистого кольору.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою. Сайт "Сьогодні" також ділився  рецептом рулету з болгарським перцем і сиром. Крім цього, ми розповідали, як зробити шпинатний рулет з лососем

Реклама

Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку за рецептом Григорія Германа: