Рулет з лаваша з крабовими паличками
Рулет з лаваша – це проста і швидка в приготуванні закуска, яку зможе зробити будь-яка господиня. У нашому рецепті лаваш начиняється сиром, огірками, крабовими паличками і зеленню.
Дивіться відео, як зробити рулет з лаваша з ікрою мойви і овочами:
Таке блюдо можна подавати на сніданок або як холодну закуску на святковий стіл.
Рулет з лаваша з крабовими паличками
Час приготування:
- 20 хвилин
Калорійність:
- 204 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Лист тонкого лаваша – 1 шт.
- Свіжий огірок – 1 шт.
- Крабові палички – 100 г
- Сир – 50 г
- Сир плавлений – 3 ст. л.
- Петрушка або кріп (зелень) – 1 пучок
Спосіб приготування:
- Лаваш змастити плавленим сиром.
- Додати подрібнений огірок, дрібно нарізані крабові палички і тертий сир.
- Посипати дрібно нарізаною зеленню. Згорнути рулетом і залишити на 10 хвилин.
- Нарізати шматочками і викласти на блюдо.
Корисна порада
У начинку можна додати варене яйце і консервовану кукурудзу.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою . "Сьогодні" також ділилися рецептом рулету з болгарським перцем і сиром .