Рецепт заварної сирної паски з цукатами

8 квітня 2019, 11:53
2019 року Великдень святкуватимуть 28 квітня

Сирна паска просто створена для Дів та Стрільців

Заварна сирна паска – прекрасний варіант для тих, хто побоюється їсти сирі яйця. Ми рекомендуємо приготувати паску з сиру з цукатами і ваніллю.

Заварна сирна паска з цукатами

Реклама

Інгредієнти:

  • 1 кг домашнього сиру
  • 300 г вершків
  • 300 г цукру
  • 250 г вершкового масла
  • 5 яєць
  • 150 г цукатів
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • цукати, сухофрукти або горіхи – для прикраси

Читайте також:

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Двічі протерти сир через сито. Змішати його з розтопленим вершковим маслом.
  2. Цукати дрібно нарізати.
  3. Яйця розтерти разом з цукром і ваніллю в пишний світлий крем.
  4. З'єднати яєчну масу з вершками. Проварити, постійно помішуючи, до загусання. Не кип'ятити.
  5. Зняти суміш з плити і додати до сирної маси.
  6. Додати цукати і добре перемішати.
  7. Пасочницю або металеве сито застелити вологою марлею в кілька шарів.
  8. Щільно утрамбувати в форму сирну масу і поставити зверху груз (це може бути тарілка і банка з водою).
  9. Відправити на ніч до холодильника, підставивши глибоку миску або піддон, куди стікатиме сироватка.
  10. Акуратно перевернути сирну паску на блюдо, зняти форму і марлю. За бажанням прикрасити.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати сирну паску з вишнею. "Сегодня" також ділилися рецептом желатинової глазурі для пасок.

Дивіться відео, як вибрати якісний сир: