Рецепт тушкованої стручкової квасолі з фаршем і томатним соусом

21 травня 2020, 09:07
Зі стручкової квасолі можна робити як основні страви, так і гарніри

Зелена квасоля з фаршем

Зелену стручкову квасолю найчастіше можна знайти в замороженому вигляді. При цьому вона майже повністю зберігає корисні властивості свіжої.

Зі спаржевої квасолі готують гарніри, салати, супи і закуски. Ми пропонуємо потушкувати її разом з м'ясним фаршем, томатним соусом і цибулею. Таке блюдо буде ідеально поєднуватися з відвареним рисом .

Реклама

Зелена стручкова квасоля з фаршем

Зелена квасоля з фаршем

Час приготування:

Реклама
  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 94 ккал на 100 г

Складові:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Прокрутіть м'ясо через м'ясорубку. Цибулю і часник очистіть і тонко наріжте.
  2. Нагрійте сковорідку, налийте в неї олію. Додайте цибулю і готуйте, поки вона не стане прозорою.
  3. Потім покладіть часник і фарш, смажте протягом 10 хвилин, час від часу помішуючи.
  4. Додайте заморожену стручкову квасолю, перемішайте, покладіть томатний соус, сіль, перець.
  5. Влийте трохи окропу. Рідина не повинна повністю покривати фарш.
  6. Накрийте блюдо кришкою і тушкуйте протягом 10 хвилин або до готовності квасолі.

Корисна порада

Ви можете приготувати змішаний фарш з яловичини і свинини. А щоб зробити страву більш дієтичним, використовуйте курку або індичку.

Дивіться відео, як вибрати якісний фарш:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як зварити квасолевий суп за 15 хвилин .