Зелена квасоля з фаршем
Зелену стручкову квасолю найчастіше можна знайти в замороженому вигляді. При цьому вона майже повністю зберігає корисні властивості свіжої.
Зі спаржевої квасолі готують гарніри, салати, супи і закуски. Ми пропонуємо потушкувати її разом з м'ясним фаршем, томатним соусом і цибулею. Таке блюдо буде ідеально поєднуватися з відвареним рисом .
Зелена стручкова квасоля з фаршем
Зелена квасоля з фаршем
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 94 ккал на 100 г
Складові:
- 400 г м'яса
- 400 г стручкової квасолі
- 1 зубчик часнику
- 1 цибулина
- 200 мл італійського томатного соусу
- Перець, сіль – за смаком
- Рослинна олія – для смаження
Спосіб приготування:
- Прокрутіть м'ясо через м'ясорубку. Цибулю і часник очистіть і тонко наріжте.
- Нагрійте сковорідку, налийте в неї олію. Додайте цибулю і готуйте, поки вона не стане прозорою.
- Потім покладіть часник і фарш, смажте протягом 10 хвилин, час від часу помішуючи.
- Додайте заморожену стручкову квасолю, перемішайте, покладіть томатний соус, сіль, перець.
- Влийте трохи окропу. Рідина не повинна повністю покривати фарш.
- Накрийте блюдо кришкою і тушкуйте протягом 10 хвилин або до готовності квасолі.
Корисна порада
Ви можете приготувати змішаний фарш з яловичини і свинини. А щоб зробити страву більш дієтичним, використовуйте курку або індичку.
Дивіться відео, як вибрати якісний фарш:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як зварити квасолевий суп за 15 хвилин .