Рецепт ситного сніданку: турновери з куркою, беконом і кукурудзою

22 жовтня 2018, 06:42
Готуємо листкові пиріжки з несолодкою начинкою

Слойки з куркою Фото: depositphotos.com

Турновери – це американські пиріжки з листкового тіста з різними начинками, як солодкими, так і несолодкими. Ми розповімо, як приготувати турновери з куркою, беконом, кукурудзою і смаженою картоплею.

Турновери з куркою, беконом і кукурудзою

Реклама

Складові:

  • 3-4 філе курячих стегон
  • 500 г упаковка листкового тіста
  • 5 смужок бекону
  • 1 маленька банка консервованої кукурудзи
  • зелень – декілька гілочок
  • 2 картоплини
  • сіль, мелений перець
  • рослинне масло – для обсмажування
  • молоко – для змазування
  • борошно – для розкочування

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Картоплю почистити, нарізати дрібними кубиками й обсмажити на рослинному маслі. Посолити.
  2. Бекон дрібно нарізати, обсмажити до золотистого кольору. Додати нарізане куряче м'ясо, готувати, поки воно стане білим і просмажиться всередині. Приправити до смаку.
  3. Змішати картоплю, курку з беконом, кукурудзу і подрібнену зелень.
  4. Листкове тісто розморозити, розкачати на присипаній борошном поверхні і розрізати на квадрати. У центр кожного шматка тіста покласти начинку. Скласти навпіл, щоб вийшли трикутники. Скріпити краї і притиснути їх зубцями вилки.
  5. Змастити пиріжки молоком і відправити в розігріту до 180°С духовку. Готувати до золотистого кольору, близько 20 хвилин.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати італійську піцу на хлібі за 5 хвилин. Ми також ділилися трьома способами приготування бекон.

Дивіться відео, як готують грузинські хачапурі: