Рецепт ситного сніданку: бутерброди з салатом з тунцем

16 липня 2018, 09:00
Якщо ви заздалегідь відварите яйця, приготування забере всього 5-10 хвилин

Бутерброди з тунцем

Бутерброди з салатом з тунця – проста і дуже смачна закуска. Для неї кнайкраще підійде тунець, консервований шматочками у власному соку.

Бутерброди з салатом з тунцем

Реклама

Інгредієнти:

  • 200 г консервованого тунця шматочками
  • 3 яйця
  • 3-4 маринованих корнішона
  • 2-3 ст.л. майонезу
  • зелень – для прикращання
  • мелений перець – за смаком

Для подачі:

  • хліб
  • салатне листя
  • свіжі огірки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Реклама

Рецепт приготування:

  1. Злити рідину з банки з тунцем, розім'яти виделкою рибу.
  2. Мариновані огірки подрібнити.
  3. Яйця відварити круто, остудити і очистити. Потім натерти на крупній тертці або нарізати кубиками.
  4. Змішати всі інгредієнти салату і заправити майонезом.
  5. Хліб нарізати скибочками і за бажанням підсмажити в духовці.
  6. Подавати тости з зеленню, свіжими огірками і яєчним салатом, прикрасивши гілочками петрушки або кропу.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" розповідав, як приготувати класичний салат "Нісуаз" з тунцем. Ми також ділилися кращими рецептами салатів з оселедцем.

Дивіться відео, як приготувати салат з мідіями та кальмарами:

Реклама