Рецепт поживної вечері: курка з картоплею і шпинатом у вершковому соусі

27 червня 2018, 14:51
Готуємо курячі стегенця з овочами і вершками

Курка з картоплею. Фото: depositphotos.com

Курка з картоплею і шпинатом у вершковому соусі – поживне і смачне блюдо, яке обов'язково сподобається вашим гостям. Скуштуйте!

Курячі стегенця з овочами в духовці:

Реклама

Складові:

  • 4 курячих стегна
  • 5-6 картоплин
  • 3-4 гілочки шпинату
  • 40 г вершкового масла
  • 150 мл курячого бульйону
  • 100 мл вершків
  • 2 ч.л. борошна
  • сіль за смаком
  • оливкова олія – за смаком


Рецепт приготування:

  1. Курячі стегна натерти сіллю і перцем за смаком, обсмажити на сильному вогні до рум'яної скоринки, викласти у змащену маслом форму для запікання.
  2. У тій же сковороді обсмажити до напівготовності картоплю і викласти до курки.
  3. Розігріти духовку до 180 градусів.
  4. Розтопити вершкове масло і обсмажити, помішуючи, борошно на повільному вогні, потім влити бульйон і вершки, посолити і поперчити за смаком, після чого готувати соус 2-3 хвилини.
  5. До курки з картоплею додати листя шпинату, влити соус і відправити в духовку на 20 хвилин.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою. Сайт "Сьогодні" також розповідав, як приготувати чахохбілі з курки. Ми також ділилися рецептом ідеальної запеченої курки від колишнього королівського шеф-кухаря.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку: