Рецепт салату олів'є на Новий рік з малосольним лососем

27 грудня 2019, 12:12
Готуємо олів'є з червоною рибою і авокадо

Олів'є з лососем на Новий рік

Новий рік у багатьох асоціюється з салатом олів'є . Традиційний варіант складається з докторської ковбаси, варених овочів, яєць і консервованого горошку. Салат також роблять з куркою, вареною яловичиною, язиком.

Дивіться відео, в чому секрет салату олів'є:

Реклама

Ми пропонуємо незвичний рецепт олів'є – зі слабосоленим лососем, авокадо і червоною ікрою.

Читайте також:

Реклама

Олів'є з лососем

Час приготування:

  • 45 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 94 ккал

Інгредієнти:

  • 2 авокадо
  • 1 велика морква
  • 2 яйця
  • 170 г філе малосольного лосося (форелі, сьомги)
  • 1 чашка замороженого горошку
  • 2 мариновані огірки (не гостра, солодких)
  • 2 середніх свіжих огірка
  • Майонез (трохи, за смаком)
  • Сіль перець
  • Кріп
  • 3 ст. л. червоної ікри (за бажанням)

Спосіб приготування:

  1. Моркву, яйця відварити і почистити.
  2. Горошок розморозити.
  3. Морква, яйця огірки, рибу і авокадо порізати кубиками.
  4. Всі інгредієнти змішати в мисці. Поставити в холодильник на 30 хвилин.
  5. І тільки потім ще раз перемішати, посолити і поперчити за смаком.

Як подавати олів'є

За бажанням можна прикрасити салат червоною ікрою.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати оселедець під шубою . Ми також ділилися оригінальним рецептом салату олів'є від Юлії Висоцької .