Рецепт рулету з лаваша з червоною рибою і вершковим сиром

8 січня 2020, 15:57
Такі роли можна подавати на сніданок або як холодну закуску

Рулет з лаваша з сьомгою

Рулет з лаваша з сьомгою, вершковим сиром, салатним листям і солодким перцем – чудова холодна закуска, смачна і корисна. Якщо ви не любите перець, замініть його огірком або помідором.

Дивіться відео, як зробити хрусткі бутеброди з лаваша:

Реклама

Читайте також:

Рулет з лаваша з сьомгою і вершковим сиром

Реклама

Час приготування:

  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 194 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • Слабосолона сьомга (філе) – 150 г
  • Вершковий сир – 150 г
  • Лаваш – 1 шт.
  • Червоний солодкий перець – 1 шт.
  • Листя зеленого салату – 1 пучок

Спосіб приготування:

  1. Філе слабосоленої сьомги нарізати тонкими шматочками.
  2. Солодкий перець червоного кольору помити, видалити насіння і перегородки. Нарізати дуже тонкими скибочками.
  3. Розгорнути лаваш і рясно намазати його вершковим сиром.
  4. Листя зеленого салату ретельно промити і просушити. Викласти їх на змащений лаваш, а зверху – рівномірно розкласти скибочки солодкого перцю і шматочки сьомги.
  5. Згорнути підготовлений лаваш у вигляді довгого тонкого рулету. Потім гострим ножем нарізати його поперек на шматочки довжиною 5-6 см.

Як прикрасити роли

Кожен рол можна зв'язати стеблом зеленої цибулі, а зверху вставити маленьку гілочку свіжого розмарину.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою . Крім цього, ми розповідали, як зробити шпинатний рулет з лососем .