Рецепт різдвяного пуншу від Джеймі Олівера

6 грудня 2019, 16:40
Готуємо смачний алкогольний напій на католицьке Різдво

Фруктовий пунш на Різдво

Старомодний фруктовий пунш – дійсно хороша ідея для святкування католицького Різдва. Завдяки яскравому аромату цитрусових він ідеально підходить для зими.

Дивіться відео, як приготувати компот з мандаринів:

Реклама

Лікер Бенедектін, що входить до складу пуншу – це міцний французький напій на основі спирту, трав і меду. Ви можете замінити його будь-яким іншим лікером на свій смак.

Читайте також:

Реклама

Різдвяний пунш від Джеймі Олівера

Час приготування:

  • 5 хвилин + час для настоювання

Інгредієнти:

Реклама
  • 75 мл соку з клементин
  • 150 мл лікеру Бенедиктин
  • 225 мл шотландського віскі або коньяку
  • 300 мл журавлинного соку
  • 1 стручок ванілі, тільки насіння
  • 1 клементин, тонко нарізаний
  • 3 вишні – за бажанням

Спосіб приготування:

  1. Змішайте всі інгредієнти разом в глечику і поставте в холодильнику на 2-3 годин перед подачею – більше не потрібно, оскільки кислі інгредієнти почнуть впливати на загальний смак пуншу.
  2. Добре перемішайте і дайте постояти протягом 5 хвилин перед подачею на стіл.

Як подавати фруктовий пунш

Подавайте в великому глечику або мисці, наполовину заповненою льодом.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати гарячий фруктовий пунш . "Сьогодні" також писали, як зробити грог з віскі і прянощами.