Рецепт пісної овочевий лазаньї від Володимира Остапчука

16 березня 2020, 15:09
Готуємо лазанью з тушкованими овочами і цибульним соусом

Шоумен Володимир Остапчук / Фото: прес-служба телеканалу "Україна"

Великий піст 2020 розпочався 2 березня і триватиме до 18 квітня. В цей час церковний статут забороняє вживати м'ясо, птицю, молочні продукти і яйця. Риба дозволена лише в деякі дні.

Читайте також:

Реклама

В ефірі програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" відомий ведучий Володимир Остапчук поділився фірмовим рецептом пісної лазаньї. В якості начинки він використовує тушковані овочі, а соус бешамель замінює пісним цибульним. Покроковий відео рецепт страви дивіться нижче.

Пісна лазанья з овочами від Володимира Остапчука

Овочева лазанья

Реклама

Час приготування:

  • 1.5 години

Калорійність:

  • 129 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 128 г листів лазаньї
  • 4 баклажана
  • 2 цибулини
  • 1 болгарський перець
  • 2 помідори
  • 3 зубчики часнику
  • Сіль, перець
  • Рослинна олія

Для соусу:

  • 1 цибулина
  • 40 г борошна
  • 200 г води

Спосіб приготування:

  1. Нарізати кубиками овочі, обсмажити їх на рослинній олії. Приправити до смаку.
  2. Для соусу обсмажити подрібнену цибулю, додати борошно і перемішати. Влити воду і проварити до загустіння. Посолити і поперчити.
  3. На дно форми для лазаньї налити трохи соусу, покласти зверху два листи лазаньї. Розподілити зверху частина овочів. Повторити шари. Зверху повинен бути соус.
  4. Відправити в розігріту до 180 ° С духовку на 40-60 хвилин.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом пісної локшини з креветками від Євгена Гашенко . "Сьогодні" також ділилися рецептом вегетаріанської лазаньї з грибами .