Головна Сьогодні

Рецепт пісної локшини з креветками і овочами від Євгена Гашенко

Євген Гашенко – актор і гуморист

Великий піст 2020 розпочався 2 березня і триватиме до 18 квітня. Протягом цього періоду православним не можна їсти м'ясо, птицю, молочні продукти і яйця. Дозволені овочі, фрукти, крупи, бобові, гриби і морепродукти.

Гуморист Євген Гашенко поділився рецептом фірмової пісного страви – тайської рисової локшини з креветками, овочами, соєвим соусом і арахісом. Покроковий процес приготування з відео дивіться нижче.

Пад-тай з креветками від Євгена Гашенко

Фото: скріншот

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 82 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1 упаковка рисової локшини
  • 2-3 зубчики часнику
  • 4 помідори черрі
  • 200 г очищених креветок
  • 2 шт. цибулі-порею
  • 2 болгарських перцю
  • 100 г арахісу
  • Соєвий соус
  • Оливкова олія
  • 1 лайм
  • Мікрогрін

Спосіб приготування:

  1. Закип'ятити воду для локшини, відварити за інструкцією на упаковці.
  2. Часник подрібнити і обсмажити в маслі. Потім додати креветки, готувати хвилину.
  3. Потім додати половинки помідорів чері, тонко нарізаний перець і цибулю-порей. Злегка обсмажити.
  4. Додати рисову локшину, перемішати. Заправити соєвим соусом.
  5. Подавати, поливши соком лайма. Прикрасити подрібненими горішками і мікрогріном.

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити пісні страви з грибів . "Сьогодні" також розповідали, як зробити домашній пісний майонез .

Всі подробиці в спецтемі Великий піст 2020: календар харчування та рецепти

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти