Рецепт по Дюкану: овочевий салат з креветками і яйцем

1 червня 2018, 13:05
Цей дієтичний салат подарує вам порцію білка

Салат з креветками Фото: depositphotos.com

Салат з креветками, вареними яйцями і овочами – це смачно, корисно і швидко. Інгредієнти в рецепті розраховані на дві порції.

Салат з креветками і овочами

Реклама

Складові:

  • 150 г відварених і очищених креветок
  • 2 яйця, зварених круто
  • жменя помідорів чері або 1 великий помідор
  • 1 середній свіжий огірок
  • 1 маленька морква
  • листя салату
  • сіль і оливкова олія за смаком

Рецепт приготування:

  1. Салатні листя замочити на півгодини в холодній воді. Обсушити і порвати руками.
  2. Моркву почистити, натерти на дрібній тертці.
  3. Огірок нарізати тонкими брусочками, варені яйця розрізати на чотири частини. Помідори черрі розрізати навпіл (великий помідор наріжте часточками).
  4. На тарілку покласти листя салату, огірки, помідори, моркву і шматочки яєць. Зверху помістити креветки.
  5. Приправити салат сіллю і полити оливковою олією. Відразу ж подати разом з багетом або питою.

Нагадаємо, раніше ми ділилися секретами приготування теплих салатів від Джеймі Олівера. Ми також писали, як приготувати яєчний салат з редискою. Крім цього, сайт "Сьогодні" розповідав, як приготувати весняний салат з яєць з анчоусами.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати корисну заправку для салату: