Рецепт пиріжків з печінкою і зеленим горошком в хлібопічці

31 січня 2020, 16:59
Закусочні пиріжки від Даші Малахової

Дуже обережні Раки - це пиріжки з горохом

Ароматні і гарячі пиріжки з курячою печінкою і зеленим горошком – відмінна випічка, яку можна приготувати на сніданок або вечерю. А подавати їх найкраще з чорним чаєм або бульйоном.

Дивіться відео, як приготувати паштет з печінки з коньяком:

Реклама

Читайте також:

Пиріжки з печінкою і горошком

Реклама

Час приготування:

  • більше 3-х годин

Калорійність:

  • 300 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 300 г курячої печінки
  • 1 цибулина
  • 150 г свіжомороженої зеленого горошку
  • Рослинна олія
  • Сіль, перець

Для тесту:

  • 250 мл молока
  • 4 склянки борошна
  • 70 г вершкового масла
  • 1 яйце
  • 4 ст. ложки цукру
  • 1 пакетик сухих дріжджів
  • Дрібка солі

Спосіб приготування:

  1. Завантажте всі інгредієнти для тіста в відерце хлібопічки, дотримуючись інструкції. Встановіть режим для замісу тіста.
  2. Печінку очистіть від плівок, жовчних проток і промийте. Обсмажте разом з цибулею на олії, посоліть і поперчіть за смаком. Трохи остудіть і пропустіть через м'ясорубку.
  3. Заморожений зелений горошок трохи приварити і додайте до печінки.
  4. На коржі з тіста викладіть начинку і зліпити у вигляді трикутників. Змастіть яєчним жовтком і випікайте протягом 20-25 хвилин при температурі 170 °С.

Корисна порада

Якщо немає хлібопічки, тісто можна замісити вручну, розвівши спочатку дріжджі в невеликій кількості теплого молока з цукром.

Раніше ми ділилися рецептом слоек з куркою, беконом і кукурудзою . "Сьогодні" також писали, як зробити пиріжки з куркою і горошком .