Рецепт незвичного сніданку: яблучні грінки з корицею

23 грудня 2019, 18:00
Бутерброди можуть бути і солодкими. Наприклад, як ці гарячі сендвічі з яблуками і корицею

Стрільці люблять усе незвичайне, тому і яблучний сендвіч

Набридло готувати звичайні грінки на сніданок? Тоді перетворите це ранкове блюдо в солодкий сендвіч з яблучною начинкою. Вийде надзвичайно смачно!

Дивіться відео, як приготувати оригінальні грінки:

Реклама

Яблучні сендвічі можна подавати разом з чаєм, кавою, какао або холодним молоком. Вони сподобаються як дорослим, так і дітям.

Читайте також:

Реклама

Яблучний сендвічі з корицею

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 171 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 12 скибочок хліба для тостів
  • 1 велике, солодке і тверде яблуко
  • 2 яйця
  • 4 ст. л. молока
  • 1 ст. л. цукру
  • 1 щіпка кориці
  • 60 г вершкового масла
  • Цукрова пудра

Спосіб приготування:

  1. Видалити шкірку і насіння, порізати яблуко на кружечки 6-7 мм.
  2. Зрізати скоринку з хліба.
  3. Збити яйця з молоком, цукром і корицею.
  4. Покласти кружечок яблука на скибочку хліба, покрити другим скибочкою і злегка притиснути по краях.
  5. Занурити сендвіч в яєчно-молочну суміш і смажити в розтопленому маслі на слабкому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку (щоб яблуко прогрілося, а хліб не підгорів).

Як подавати яблучні сендвічі

Обсушити сендвічі на паперових рушниках, посипати цукровою пудрою і подавати.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати млинці з яблуками і корицею . "Сьогодні" також ділилися рецептом яблучного трайфлу .