Головна Сьогодні

Як спекти штрудель з лаваша з яблучною начинкою

Рецепт ледачого рулету з тонкого лаваша

Штрудель з лаваша з яблуками – це проста в приготуванні, але дуже смачна страва. У ній вдало поєднуються тонке, хрустке тісто і м'яка, тягуча начинка.

Дивіться відео, як приготувати німецький яблучний панкейк з корицею:

Коли гості вже на порозі, а в холодильнику є всі інгредієнти, то вже через півгодини можна насолоджуватися разом з гостями апетитним яблучним рулетом.

Штрудель з лаваша з яблуками

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 202 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Для основи:

  • 2 листи лаваша (100 г)
  • 30 г вершкового масла
  • 3 пісочних печива (або сухарі з білого хліба)

Для начинки:

  • 400 г яблук (3 шт.)
  • 30 г вершкового масла
  • 30 г родзинок
  • 2-3 ст. л. цукру
  • 2 ст. л лимонного соку
  • 1 ч. л. ванільного цукру
  • 0,5 ч. л. кориці

Спосіб приготування:

  1. Яблука очистити, нарізати невеликими тонкими шматочками, перемішати з лимонним соком. Покласти на сковороду з розтопленим вершковим маслом.
  2. Всипати цукор, ванільний цукор, корицю і смажити до м'якості яблук. Додати родзинки, перемішати.
  3. Зібрати штрудель. Розгорнути лаваш, змастити розтопленим маслом.
  4. Викласти яблука і подрібнене печиво. Згорнути в рулет.
  5. Покласти на деко, обов'язково змастити зверху розтопленим маслом.
  6. Поставити в розігріту до 200 °С духовку, готувати 10-20 хвилин.

Як подавати штрудель з лаваша

Подавати рулет теплим, можна додати за бажанням кульку пломбіру або ложку збитих вершків .

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати штрудель з гарбузом від Тетяни Литвинової.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти