Рецепт незвичайного салату з броколі з йогуртовою заправкою

5 червня 2020, 13:28
Готуємо салат з броколі, бекону і насіння соняшника

Салат з броколі і фетою

Салат з броколі – це завжди дуже корисно і смачно. Головне, не переварити суцвіття – вони повинні залишатися злегка хрусткими.

Ми поділимося рецептом оригінального салату з броколі з беконом, родзинками і соняшниковим насінням. Він заправляється сумішшю натурального йогурту, фети, гірчиці і пряних трав.

Реклама

Салат з броколі з сирною заправкою

Салат з броколі і фетою

Час приготування:

Реклама
  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 134 ккал на 100 г

Складові:

  • 1 невеликий качан броколі
  • 5 смужок бекону
  • 1 червона цибулина
  • 2 ст. л. родзинок
  • 2 ст. л. насіння соняшнику
  • 1 ст. л. соку лимона

Читайте також:

Реклама

Для заправки:

  • 70 г фети
  • 3 ст. л. натурального йогурту
  • 1 ч. л. гірчиці
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • Сіль, перець, прованські трави за смаком

Дивіться відео, як зробити вершковий салат з пасти:

Спосіб приготування:

  1. Броколі розібрати на суцвіття, відварити до готовності в підсоленій воді і повністю охолодити.
  2. Бекон обсмажити до хрусткої скоринки на сухій сковороді і викласти на паперовий рушник. Коли бекон охолоне, розрізати його на шматочки.
  3. Червону цибулю нарізати невеликими шматочками або смужками і полити соком лимона.
  4. Для заправки всі інгредієнти з'єднати і добре розтерти.
  5. Викласти в салатницю броколі, бекон, цибулю, родзинки, насіння.
  6. Потім додати в салат заправку і акуратно перемішати.

Корисна порада

Частину броколі можна замінити на цвітну капусту.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячі котлети з броколі . Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як варити броколі, щоб вона була хрусткою .