Рецепт на Геловін: десерт "Земля з черв'яками"

29 жовтня 2019, 10:15
Цей десерт на 31 жовтня легко приготувати в домашніх умовах

Десерт "Земля з черв'яками"

Желейні черв'ячки і "земля" в шоколадному десерті виглядають зовсім як справжні. Це чудове частування на Геловін, який щороку святкують 31 жовтня.

Дивіться відео, як приготувати дитячі страви на Геловін:

Реклама

Ви можете приготувати домашній шоколадний пудинг, але ми радимо спростити процес і розвести порошковий пудинг молоком..

Читайте також:

Реклама

Десерт "Земля з черв'яками"

Фото: yummly.com

Час приготування:

  • 30 хвилин

Інгредієнти:

Реклама
  • 1 пакетик порошкового шоколадного пудингу (близько 110 г)
  • 2 склянки холодного молока
  • 425 г печива Оrео або аналогічного
  • 225 г збитих вершків (можна аерозольних)
  • 24 желатинових черв'яки

Спосіб приготування:

  1. Печиво скласти в пакет із застібкою і розкачати качалкою, щоб вийшли крихти різного розміру.
  2. Залити молоком порошковий шоколадний пудинг і ретельно перемішати віночком. Залишити на 5 хвилин, щоб суміш загусла.
  3. Додати в шоколадний пудинг збиті вершки і половину розкришеного печива.
  4. Перекласти суміш в прозорі стаканчики, наповнюючи їх приблизно на три чверті.
  5. Увіткнути в десерт желатинових черв'яків і присипати розкришеним печивом. За бажанням охолодити. Десерт на Геловін готовий!

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати яблука в карамелі на Геловін. "Сьогодні" також ділилися рецептом пасти "Волосся відьми" від Найджели Лоусон.