Рецепт м'ясного суфле з часником і вершковим сиром

1 червня 2020, 14:45
Готуємо ніжне суфле з яловичини в духовці

Суфле з яловичини

М'ясне суфле – це ніжна і смачна страва для святкового столу. Закуску можна їсти просто так, а можна доповнити соусом, свіжими овочами, зеленню, гарніром або салатом.

З м'ясним суфле виходять відмінні сендвічі, це корисна заміна ковбасі, паштету і копченостями.

Реклама

М'ясне суфле в духовці

Суфле з яловичини

Час приготування:

Реклама
  • 1.5 години

Калорійність:

  • 168 ккал на 100 г

Складові:

  • 500 г яловичини (наприклад, лопатка)
  • 200 г вершкового сиру
  • 200 г вершків (10%)
  • 1 яйце
  • 50 г панірувальних сухарів
  • 1 зубчик часнику
  • Сіль за смаком

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. М'ясо відварити до готовності в підсоленій воді.
  2. Нарізати і викласти в чашу блендера з насадкою "Ніж".
  3. Туди ж відправити вершковий сир, вершки, яйце, панірувальні сухарі, часник. Подрібнити до однорідності. Посолити за смаком.
  4. Форму для запікання застелити фольгою і викласти фарш.
  5. Накрити фольгою і запікати при 180 ºС протягом 30 хвилин.

Як подавати суфле

Закуску можна подавати як теплою, так і холодною. У холодному вигляді м'ясне суфле щільніше.

Дивіться відео, як приготувати яловичину по-бургундські:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами суфле з сиру . Крім цього, ми писали, як зробити суфле з печінки .