Рецепт літнього салату з персиками, хамоном та моцарелою

27 липня 2020, 14:44
Якщо всі необхідні інгредієнти є під рукою, такий салат можна приготувати всього за 10 хвилин

Салат з персиками та хамоном

Цей літній салат з персиками – ідеальне поєднання солодких фруктів, витриманої і насиченої в'яленої шинки, а також ніжного сиру моцарела. Його оцінять навіть найвибагливіші гурмани.

Якщо є можливість, шматочки персиків можна запекти на грилі і полити медом.

Реклама

Салат з персиків, хамона і моцарели

Салат з персиками та хамоном

Час приготування:

Реклама
  • 10 хвилин

Калорійність:

  • 169 ккал на 100 г

Складові:

  • 50 г руколи
  • 2 солодких персика
  • 6-8 шматочків іспанського хамона
  • 250 г моцарели або бурати
  • Сік з 1/2 лимона
  • Бальзамічний крем
  • Оливкова олія
  • Сіль і перець

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Руколу помийте і обсушіть.
  2. Персики помийте і розріжте на 8 частин.
  3. Моцарелу наріжте скибочками. Якщо використовуєте бурату, розкришіть.
  4. Перемішайте персики з лимоном, оливковою олією, сіллю і перцем.
  5. Викладіть руколу на чотири тарілки. Зверху викладіть хамон, персики і сир. Збризніть бальзамічним оцтом.

Корисна порада

Замість руколи можна взяти салатний мікс, а хамон замінити пармскою шинкою.

Дивіться відео, як приготувати салат "Цезар" на грилі:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати фаршировану свинину з персиками, а також ділилися рецептом качиної грудки з персиковою сальсою.