Рецепт конвертиків з лаваша з сиром і зеленню

23 січня 2020, 15:03
Готуємо гарячу закуску з лаваша

Рулет з лаваша з сиром

Гарячі конвертики з лаваша на сковороді – відмінна гаряча закуска. У нашому рецепті тонкий вірменський лаваш начиняється сумішшю сиру, твердого сиру, зелені і часнику.

Дивіться відео, як зробити хрусткі бутерброди з лаваша:

Реклама

Читайте також:

Трикутники з сиром, часником і зеленню

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 182 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 1 упаковка тонкого лаваша
  • 250 г сиру
  • 150 г твердого сиру
  • 3 яйця
  • 4-5 зубчиків часнику
  • 1 пучок кропу
  • Сіль за смаком
  • Рослинна олія – для смаження

Спосіб приготування:

  1. Натерти на крупній тертці сир. Додати до нього сир, дрібку солі і перемішати. Натерти на дрібній тертці часник і відправити його в сирно-сирну суміш. Дрібно нарізати свіжу зелень і додати її до начинки. Ретельно перемішати.
  2. В окремій мисці збити два яйця до однорідності. Вилити їх в ємність з начинкою. Знову ретельно перемішати.
  3. Нарізати лаваш на смужки шириною по 15 см і розрізати навпіл.
  4. У центр одержані квадратів викласти столову ложку начинки на край. Згорнути лаваш у вигляді трикутних конвертиків. Всі краї трикутника повинні бути закриті, щоб начинка не висипалася.
  5. У сковороду влити трохи олії. Яйце, що залишилося, збити в тарілці до однорідності, трохи посолити, перемішати.
  6. Попередньо вмочивши трикутники у збите яйце, обсмажити їх на невеликому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки. Викласти на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.

Як подавати закуску

Подавати конвертики теплими разом зі сметаною або соусом з йогурту, часнику і зелені.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рулет з лаваша за рецептом Аніти Луценко . "Сьогодні" також ділилися рецептом лінивої лазаньї з лаваша .