Рецепт емпанадас з м'ясним фаршем, солодким перцем і вареним яйцем

10 липня 2020, 12:14
У начинку цих пиріжків додається попередньо обсмажений фарш

Рецепти пиріжків з різних країн

Емпанадас вперше з'явилися в Іспанії. Ці пиріжки, наповнені морепродуктами, м'ясом, сиром, овочами або фруктами, користуються величезною популярністю у всіх країнах Латинської Америки. Вони мають характерну напівкруглу форму і готуються з бездріжджового тіста.

Ми поділимося рецептом ситних емпанадас з начинкою з м'ясного фаршу, варених яєць, смажених овочів і оливок. Їх можна подавати на сніданок або як гарячу закуску.

Реклама

Емпанадас з фаршем

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

Реклама
  • 335 ккал на 100 г

Інгредієнти для тіста:

  • 360 г борошна
  • 1/2 ч.л. солі
  • 170 г вершкового масла (нарізаного кубиками)
  • 1 яйце
  • 125 мл молока

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Змішайте борошно і сіль в процесорі (можна вимішувати руками).
  2. Додайте вершкове масло, яйце і молоко потроху. Змішайте, поки не вийдуть невеликі окремі кульки і тісто стане м'яким і еластичним.
  3. Зробіть кульку з тіста і дайте відпочити 10 хвилин.
  4. Розділіть тісто на дві кульки і розкачайте качалкою два диска.
  5. Кільцем або формою 12 см зробіть маленькі диски, наповніть начинкою і сформуйте емпанадас.
  6. Змастіть яйцем і запікайте в духовці 20-25 хвилин при температурі 190 °С.

Як зробити начинку для емпанадас

Рецепти пиріжків з різних країн

Складові:

  • 400 г яловичого фаршу
  • 1 невелика цибулина
  • 3 стебла зеленої цибулі
  • 1 невеликий червоний або зелений перець
  • 12 шт. оливок
  • 2 варені яйця
  • Солодка і гостра мелена паприка
  • Кумин
  • Сіль, перець
  • 75 мл яловичого бульйону
  • Рослинна олія – для обсмажування

Спосіб приготування:

  1. Цибулю і перець дрібно порізати, обсмажити на олії, додати м'ясо, швидко підрум'янити на сильному вогні.
  2. Як тільки м'ясо змінить колір, зняти з вогню, додати спеції, маслини і трохи яловичого бульйону. Посолити і поперчити, перемішати, остудити і прибрати в холодильник на кілька годин.
  3. Перед випічкою додати рубані варені яйця.

Дивіться відео, як приготувати еквадорські пиріжки:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати розтягаї з рибою . Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як зробити янтики з м'ясним фаршем .