Рецепт дня: смажені рисові кульки

21 серпня 2017, 10:07
Цей рецепт відмінно підходить, якщо напередодні ви приготували дуже багато рису

Смажені рисові кульки. Фото: lenazapassky.files.wordpress.com

Є рецепт чудової і смачної страви, для якої підходять навіть залишки вчорашнього рису, пише sobesednik.ru.

Інгредієнти

Реклама
  • 500 грамів вареного рису;
  • дві столові ложки молока, щоб додати об'єм масі;
  • дві столові ложки сиру;
  • сіль, перець, петрушка, зелена цибуля (за смаком);
  • одне яйце;
  • одна столова ложка дріжджів;
  • півсклянки борошна;
  • рослинна олію для фритюру.

Приготування

Цей рецепт відмінно підходить, якщо напередодні ви приготували дуже багато рису і він залишився в холодильнику. Змішайте рис з молоком, яйцем і сиром. Додайте інші інгредієнти, скачайте кульки розміром з фрикадельки і обсмажте в каструлі з заздалегідь розігрітою рослинною олією. Якщо у вас немає достатньої кількості масла, щоб занурити в нього всі кульки, просто обсмажте їх на сковороді.

Перед подачею викладіть кульки на паперову серветку, щоб вбралася зайва олія.

Реклама

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати смачний яблучний пиріг з лаваша.