Рецепт дня: свинячі відбивні з ананасами і шинкою

18 липня 2018, 13:46
Красиве і смачне блюдо для святкового столу

Свинина з ананасами. Фото: depositphotos.com

Свинина ідеально поєднується з фруктами. Ананаси надають цьому м'ясу кислинку і приємний свіжий смак.

Свинячі відбивні з ананасами

Реклама

Складові:

  • 4 свинячі відбивні з розрізами у вигляді "кишень"
  • сіль перець
  • 4 маленьких кружечка консервованого ананаса
  • 4 скибочки шинки
  • 1-2 ст.л. топленого масла
  • рукола

Рецепт приготування:  

  1. Свинячі відбивні вагою близько 250 г помити і обсушити. Натерти всередині і зовні сіллю і меленим перцем.
  2. Дістати кружечки ананасів з сиропу і дати їм обсохнути. Вкласти всередину "кишеньок" в свинині разом з шинкою. Скріпити зубочистками.
  3. Розігріти в сковороді гриль топлене масло і обсмажити свинячі відбивні до готовності, близько 8 хвилин з кожного боку.
  4. Подавати блюдо гарячим або холодним, прикрасивши гілочками рукколи.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати свинячі відбивні з яблучним соусом. Крім цього, сайт "Сьогодні" розповідав, як приготувати запечену свинину з апельсинами. Ми також повідомляли, як приготувати свинину, фаршировану овочами.

Реклама

Дивіться відео, як вибрати якісну свинину: