Свинина з ананасами. Фото: depositphotos.com
Свинина ідеально поєднується з фруктами. Ананаси надають цьому м'ясу кислинку і приємний свіжий смак.
Свинячі відбивні з ананасами
Складові:
- 4 свинячі відбивні з розрізами у вигляді "кишень"
- сіль перець
- 4 маленьких кружечка консервованого ананаса
- 4 скибочки шинки
- 1-2 ст.л. топленого масла
- рукола
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Свинячі відбивні вагою близько 250 г помити і обсушити. Натерти всередині і зовні сіллю і меленим перцем.
- Дістати кружечки ананасів з сиропу і дати їм обсохнути. Вкласти всередину "кишеньок" в свинині разом з шинкою. Скріпити зубочистками.
- Розігріти в сковороді гриль топлене масло і обсмажити свинячі відбивні до готовності, близько 8 хвилин з кожного боку.
- Подавати блюдо гарячим або холодним, прикрасивши гілочками рукколи.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати свинячі відбивні з яблучним соусом. Крім цього, сайт "Сьогодні" розповідав, як приготувати запечену свинину з апельсинами. Ми також повідомляли, як приготувати свинину, фаршировану овочами.
Дивіться відео, як вибрати якісну свинину: