Рецепт дня: свинина з яблуками і медом

1 лютого 2019, 11:15
Яблучно-медовий соус ідеально підкреслює смак свинини

М'ясо з яблуками і медом Фото: depositphotos.com

Яблука добре поєднуються практично з будь-яким м'ясом, особливо жирним. Вони додають смаку готового блюда приємну кислинку.

Свинина з яблуками і медом

Реклама

Складові:

  • 1 кг свинячої вирізки
  • 3 великих яблука
  • 100 мл рослинного масла
  • 4 ст.л. меду
  • сіль, мелений перець
  • 1 склянку окропу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

Реклама
  1. Свинячу вирізку помити, розрізати на 6-8 стейків. Злегка відбити, посипати сіллю і меленим перцем.
  2. Розігріти масло в сковороді на середньому вогні. Додати м'ясо і обсмажити його до золотистого кольору з двох сторін. Перекласти на тарілку і прикрити фольгою.
  3. Яблука очистити від серцевини і нарізати великими часточками. Обсмажити на сковороді, де готувалася свинина.
  4. Повернути свинину в сковороду, додати мед і гарячу воду. Тушкувати під кришкою 10-15 хвилин.
  5. Подавати з будь-яким гарніром на свій смак.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом свинячих реберець барбекю на грилі. Сайт "Сегодня" також писав, як приготувати свинячий шашлик на мінеральній воді. Крім цього, ми писали, як приготувати свинину, фаршировану овочами.

Дивіться відео, як вибрати свинину для шашлику: