Рецепт дня: рулет з фаршу з зеленою цибулею і фетою

10 травня 2018, 11:23
Легкий весняний рецепт для обіду

Рулет з фаршу з фетою і яйцем Фото: depositphotos.com

Ви можете взяти для приготування цієї страви яловичий або змішаний фарш. А якщо хочете зробити рецепт більш дієтичним, приготуйте фарш з філе курки або індички.

Рулет з фаршу з начинкою

Реклама

Складові:

  • 500 г м'ясного фаршу
  • 1 черства біла булочка
  • 1 цибулина
  • 75 мл молока
  • 2 зубчики часнику
  • 50 г вершкового масла
  • 100 г фети
  • 3 яйця
  • 1 варена морква
  • кілька стебел зеленої цибулі
  • 1 ст.л. гірчиці
  • сіль перець

Рецепт приготування:

  1. Для начинки відварити 2 яйця, остудити, почистити і дрібно порубати. Моркву і бринзу нарізати кубиками, зелену цибулю подрібнити. Перемішати всі ці інгредієнти.
  2. Нарізану булку замочити в молоці і віджати. Додати фарш, нарізані цибулю і часник, сире яйце, гірчицю, сіль і мелений перець.
  3. Викласти м'ясний фарш на лист фольги або пергаментного паперу, розрівняти. Зверху розподілити начинку і згорнути все в рулет.
  4. Викласти в форму, зверху розподілити маленькі шматочки вершкового масла.
  5. Запікати в розігрітій до 180°С духовці близько 45 хвилин. Перед подачею трохи остудити і розрізати на порційні шматки.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом рулету з болгарським перцем і сиром. Крім цього, ми розповідали, як зробити шпинатний рулет з лососем.

Реклама

Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку: