Рецепт швидких бананових панкейків на сніданок

19 травня 2020, 16:38
Тісто для цих млинчиків готується в блендері

Пишні, м'які панкейки на молоці – чудовий початок дня. Від звичайних оладок вони відрізняються товщиною і консистенцією тіста: панкейки більш товсті і схожі на бісквіт.

Ми розповімо, як зробити швидкі бананові панкейки без яєць. Тісто для них замішується в блендері. До столу сніданок подається зі шматочками фруктів, ягодами, кленовим сиропом і йогуртом.

Реклама

Бананові панкейки без яєць

Панкейкі з бананом і чорницею

Час приготування:

Реклама
  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 183 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Для панкейків:

Реклама
  • 2 стиглі банани
  • 120 г борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 120 мл молока
  • Рослинна олія – для смаження

Читайте також:

Для подачі:

  • Жменя чорниці або інших ягід
  • Банан
  • Кленовий сироп або мед
  • Сметана або натуральний йогурт

Дивіться відео, як зробити панкейки з кульбабою:

Спосіб приготування:

  1. Змішайте в блендері два порізані банани, борошно, розпушувач і молоко.
  2. Розігрійте чайну ложку олії на невеликій сковороді. Щоб зробити один млинець діаметром 10 см, вам знадобиться приблизно одна столова ложка тіста.
  3. Обсмажуйте панкейки близько двох хвилин з обох боків до золотисто-коричневого кольору.

Як подавати панкейки

Викладіть панкейки на дві тарілки. Прикрасьте шматочками банана, чорницею, полийте кленовим сиропом або медом і йогуртом. Відразу ж подавайте до столу.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом веганських бананових оладок. Сьогодні.Lifestyle також писали, як приготувати ароматні панкейки з родзинками, ромом і корицею.