Рагу з курки з чорносливом і каррі: простий і смачний рецепт

16 грудня 2016, 12:44
Слово "рагу" має французьке коріння і переводиться як "збуджувати апетит"

Рагу готується просто і швидко

Де і коли придумали рагу, точно не відомо, але така страва є у кожного народу. Слово "рагу" має французьке коріння і переводиться як "збуджувати апетит". Господині люблять рагу за те, що воно готується просто і швидко.

В "Кулінарній академії Олексія Суханова" на каналі "Україна" поділилися рецептом рагу з чорносливом і каррі.

Реклама

Інгредієнти:

2 курячих стегна
2 курячі гомілки
4 картоплини
1 цибулина
2 яблука
4 чорносливи
2 ст. л. соєвого соусу
1 ст. курячого бульйону або води
1 ч. л. каррі
жменя петрушки
сіль, перець

Приготування:

Реклама
  1. М'ясо відділити від кістки і нарізати. Натерти сіллю і перцем.
  2. Нарізати великим кубиком цибулю і обсмажити на сковороді з рослинним маслом. Додати м'ясо і смажити близько 5 хвилин.
  3. Очистити картоплю і нарізати великим кубиком. Додати до м'яса і обсмажувати ще 5 хвилин.
  4. Додати чорнослив і обсмажувати близько 5 хвилин.
  5. Влити 1 склянку бульйону або води і тушкувати до готовності картоплі.
  6. Вирізати серцевину з яблук, порізати дольками. Додати яблука за 10 хвилин до готовності страви.
  7. За кілька хвилин до готовності рагу посолити і додати соєвий соус, каррі, зелень.