Пишна сирна запіканка з гарбузом: простий рецепт в духовці

18 грудня 2019, 14:34
Найсмачніша сирна запіканка з гарбузом

Гарбузова запіканка

Пишна сирна запіканка з гарбузом – відмінний початок дня. Її можна подавати разом зі сметаною, медом, згущеним молоком або варенням.

Дивіться відео, як приготувати смачний гарбузовий хліб:

Реклама

Гарбуз для приготування запіканки вибирайте мускатний – він найсолодший і дуже ароматний.

Читайте також:

Реклама

Запіканка з гарбуза і сиру в духовці

Час приготування:

  • 40 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 143 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 500 г гарбуза
  • 500 г сиру
  • 2 яйця
  • 3 ст.л. манної крупи + 2 ст.л. для присипання
  • Цукор
  • Сіль

Спосіб приготування:

  1. Гарбуз почистити і нарізати шматочками. Подрібнити в блендері, потім додати всі інгредієнти і ще раз добре збити.
  2. Змастити форму для випікання маслом і посипати манкою. Вилити суміш рівномірним шаром.
  3. Випікати при температурі 210 ° С близько 30 хвилин. Присипати просіянною цукровою пудрою.

Корисна порада

Якщо ви будете використовувати нежирний сир, додайте кілька ложок сметани. Суміш повинна вийти рідкуватою. Зверху запіканку можна присипати родзинками і прикрасити м'ятою.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати гарбузові мафіни від Джеймі Олівера. "Сьогодні" також ділилися рецептом запіканки з тертого гарбуза .