Простий шоколадний десерт: готуємо брауні з трьох інгредієнтів

28 вересня 2020, 09:05
Щоб тістечка вийшли тягучими, не перетримуйте їх в духовці

Брауні з нутелою – найпростіший шоколадний десерт, який тільки можна собі уявити. Випікайте його трохи довше, якщо хочете отримати легкий трюфельний пиріг зі смаком лісового горіха.

Брауні з нутелою в духовці

Реклама

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 238 ккал на порцію

Інгредієнти:

  • 400 г банка нутели або іншої шоколадно-горіхової пасти
  • 3 середніх яйця, злегка збитих
  • 115 г борошна

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. Розігрійте духовку до 180 ºC і застеліть квадратну форму для випічки зі стороною 20,5 см пергаментом.
  2. Викладіть нутелу в миску. Додайте яйця і перемішайте за допомогою дерев'яної ложки. Суміш повинна стати однорідною і блискучою.
  3. Вмішайте борошно, потім викладіть у форму і розрівняйте. Випікайте 15-18 хвилин. Тісто має "схопитися" і злегка пружинити при натисканні.
  4. Перед тим, як нарізати і подавати на стіл, повністю охолодіть брауні в формі.
  5. Зберігайте в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 3 днів.

На замітку

  • Додайте в тісто жменю подрібнених горіхів: підійдуть пекан, волоські горіхи або солоний арахіс;
  • Можна використовувати шматочки молочного або білого шоколаду або дрібні цукерки;
  • У тісто можна акуратно вмішати жменю малини.

Дивіться відео, як приготувати брауні з буряком:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом брауні з малиною, а також писали, як зробити брауні смачніше.