Пісний десерт: мус з хурми і бананів

28 грудня 2019, 12:33
Цей десерт можуть їсти вегани і ті, хто дотримується посту

Мус з хурми

Різдвяний піст 2019-2020 розпочався 28 листопада і триватиме до 6 січня. У цей час не можна вживати продукти тваринного походження: м'ясо, молоко і яйця.

Дивіться відео, як зробити дієтичний фруктовий мус:

Реклама

Якщо ви хочете приготувати смачний пісний десерт, зробіть мус з хурми і бананів. Він дуже корисний і не містить зайвих калорій.

Читайте також:

Реклама

Мус з хурми і бананів

Час приготування:

  • 15 хвилин

Калорійність:

Реклама
  • 119 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 2 стиглих хурми
  • 1 банан
  • 2 ч. л. какао-порошку
  • 1 ч. л. вівсяних пластівців
  • 2 фініки
  • Кориця – до смаку

Спосіб приготування:

  1. Очистіть хурму, видаливши плодоніжки.
  2. Перекладіть м'якоть в блендер і додайте банан і інші інгредієнти. Влийте трохи води або рослинного молока і подрібніть до однорідного стану.
  3. Перекладіть мус в стаканчики або креманки і відправте в холодильник на годину.

Як подавати десерт

Прикрасьте десерт горіхами або сухофруктами і подавайте до столу.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пісне морозиво з бананом і шоколадом . "Сьогодні" також ділилися рецептом вівсянки з яблуками від Гордона Рамзі .