Чому не можна купувати пельмені в магазині: фото з виробництва

6 грудня 2017, 09:35
На заводі в якості начинки для напівфабрикатів використовують кістки, шкури та інші відходи

Робіть пельмені вдома. Фото: pixabay.com

Правозахисник Володимир Косенко на своїй сторінці в мережі Facebook розмістив пост, в якому розповів, як українські виробники насправді виготовляють начинку для пельменів, вареників та інших напівфабрикатів.

"Брат мій працює на виробництві всіма улюблених пельменів, вареників та іншої смакоти, яку ви готуєте на швидку руку. Тому ми і не купуємо ці продукти. Ні, не тому, що він тягає в рукаві пельмені, а тому, що все "м'ясо" , яке міститься в таких продуктах – це обвалювання. Обваляне м'ясо є в т.ч. і в колбасюах, сосисках та інших м'ясовмісних продуктах, які коштують всі гроші світу", – написав Володимир Косенко.

Реклама

Чоловік пише, що на заводі в якості начинки для виробів використовують тільки кістки, шкури та інші відходи.

"Це кістки, шкури, обрізані тушки курей та іншої мертвечини, які засовують в спеціальний барабан (на подобі пральки), він крутиться, залишки того, що залишилося на цих "продуктах" за рахунок ударів об стінки, відстають від кісток і звалюються в якесь подобу фаршу з сполучних тканин, жиру та інших радощів".

Реклама

Фото: facebook.com/volodimir.kosenko

Для того, щоб підтвердити свої слова, правозахисник розмістив знімок "чудо-начинки".

Реклама

"На фото ті самі кістки з яких утворюється начинка улюблених пельменів, вареників, котлеток по-домашньому", – повідомив він.

Нагадаємо, раніше ми писали, як виробники підробляють продукти і як розпізнати обман. Крім цього, сайт "Сегодня" повідомляв про небезпечні продукти на ярмарках.