Великоднє частування: Ольга Сумська поділилася рецептом найніжнішої запіканки

29 квітня 2016, 10:30
Актриса розкрила секрет, як приготувати ніжну запіканку

Ольга Сумська. Фото: Facebook

Народна артистка України Ольга Сумська напередодні світлого свята Воскресіння Христового поділилася з "Сегодня.ua" простим і смачним рецептом запіканки до святкового великоднього столу.

Актриса розкрила секрет, як приготувати ніжну запіканку, яка займе почесне місце на великодньому столі.

Реклама

Запіканка "Ніжне задоволення"

Інгредієнти на 4 порції:

800 г жирного домашнього сиру

Реклама

3-4 ст. ложки цукрового піску

3-6 домашніх яєць

50 г родзинок

Реклама

пакетик ванільного цукру

Приготування:

Готуємо продукти.

Забиваємо в сир яйця.

Всипаємо ванільний цукор. Перемішуємо

Додаємо цукровий пісок,

кладемо родзинки,

Ретельно вимішуємо.

Скляну форму змащуємо вершковим або оливковою олією. Викладаємо масу в форму, накриваємо кришкою і ставимо в попередньо розігріту до температури 150 ° С духовку на 30-40 хвилин. За 10 хвилин до готовності відкриваємо кришку

Змащуємо запіканку базарними густими вершками. Посипаємо зверху цукром і знову ставимо в духовку, вже не накриваючи кришкою, щоб запеклася рум'яна кірочка (ще 5-10 хвилин). Виймаємо, знову закриваємо, це важливо, щоб запіканка охолола і пустила сік.

Потрібно дотримуватися всіх цих етапах, і успіх гарантований. Запіканка цілком може бути центром пасхального столу.